Hoe kan ik me registeren?

Je kan je aanmelden door op de hoofdpagina bij “Registreer je nu!” je e-mailadres en wachtwoord in te vullen. De rest wijst zich vanzelf!

Zijn er bepaalde eisen om aan de Bloggerlist toegevoegd te worden?

Er zijn inderdaad een paar eisen gesteld voor de bloggers die zich aan de Bloggerlist willen toevoegen. Deze eisen staan vermeld bij het kopje “Voorwaarden”.

Ik heb per ongeluk de verkeerde geboortedatum/woonplaats/blogtitel ingevoerd, wat nu?

Geen probleem! Ga naar je account en dan naar “mijn profiel”; hier kan je al je gegevens veranderen.

Ik heb me geregistreerd, maar ik kan niet inloggen. Hoe kan dat?

Als het goed is heb je een email ontvangen waarin staat dat we je blog gaan bekijken en je zo snel mogelijk zullen toevoegen aan de Bloggerlist. Nog even geduld dus.

Ik heb geen e-mail ontvangen in mijn mailbox, wat nu?

Het kan zijn dat onze e-mails in je spambox zijn beland. Heb je dus geen mail ontvangen in je postvak, kijk dan even bij je ongewenste mail.

Hoe lang duurt het voordat ik wordt toegevoegd aan Bloggerlist?

Het team van Bloggerlist probeert binnen 2 dagen je blog te beoordelen en toe te voegen.

Hoe voeg je een nieuwe blogpost toe?

Ga naar “mijn profiel” en klik op “Voeg nieuwe blog toe”. Hier kun je de titel van de blogpost, een link naar de blogpost, de url van de foto die je bij de blog wilt voegen, een kleine omschrijving waar je blogpost over gaat en de categorieën waar je blogpost in valt aantikken.

Hoe kan ik mijn toegevoegde blogposts bekijken?

Ga naar “mijn profiel” en klik op “mijn blogposts”. Hier kan je je blogposts bekijken, bewerken en verwijderen.

Hoe kan ik andere bloggers opzoeken en bekijken?

Ga naar de pagina “Alle bloggers”. Hier kun je andere bloggers via de zoekknop op of alfabetische volgorde opzoeken en hun blog bekijken.

Hoe kan ik alle geplaatste blogposts op Bloggerlist bekijken?

Ga naar de pagina “Alle posts”. Hier kan je alle blogposts vinden en je kan zelfs zoeken op categorie.

Ik wil alleen maar blogs lezen/ bloggers zoeken in de categorie beauty/fashion/tech/vlog/kids, hoe kan ik dit doen?

Via de pagina “Categorieën” kan je blogs zoeken per categorie. Zo hoef je niet te zoeken en kan je alle blogs bekijken in de categorie die jij interessant vindt!

Mijn account werkt niet en ik kan niet inloggen, wat nu?

Het team van Bloggerlist streeft ernaar om de website zonder problemen en mankementen te laten werken, zodat de blogger niet wordt gehinderd. Heeft de blogger toch last van problemen met de website, neem dan contact met ons op en wij zullen het zo snel mogelijk voor je oplossen!

Ik wil de nieuwsbrief van Bloggerlist niet meer ontvangen, wat moet ik doen?

Je kan jezelf heel gemakkelijk afmelden voor de nieuwsbrief. Onderaan in de nieuwsbrief staat een linkje “unsubscribe from this list”. Als je hier op klikt, kan je jezelf uitschrijven en zal je de nieuwsbrief niet langer meer ontvangen.

Hoe kan ik een blogpost plaatsen op mijn account?

Zodra je bent ingelogd op Bloggerlist.nl kan je naar je eigen profiel toegaan en op de knop “Voeg nieuwe blog toe klikken”. Je kan dan blogs toevoegen aan je profiel.

Ik heb een foto toegevoegd aan mijn profiel, maar hij is niet zichtbaar op de website. Hoe kan dat?

Dit kan komen doordat je profielfoto niet geaccepteerd wordt door ons systeem. Wij raden je aan voor een foto te gaan die vierkant en maximaal 1 mb is.

Wat moet ik doen bij een confirmation error?

Het kan zijn dat als je account net nieuw is, je een confirmation error ontvangt. Dit is gelukkig makkelijk op te lossen. Stuur ons een mailtje of chatberichtje en je ontvangt van ons een nieuw wachtwoord waarmee je kunt inloggen. Hierna kan je in je profiel het tijdelijke wachtwoord veranderen naar een wachtwoord naar keuze. Meestal is het probleem hierna opgelost.

Hoe kan je je blog toevoegen aan Bloggerlist?

Je blog toevoegen gaat heel gemakkelijk! Meld je aan, vul alle gegevens in over jezelf en je blog en klik dan op registreren. Hierna gaat ons Bloggerlist team jouw blog beoordelen en krijg je een mail of je wordt toegevoegd of dat je bent afgewezen voor de Bloggerlist. Ben je toegevoegd? Gefeliciteerd! Je kunt nu inloggen op je account en blogs van anderen bekijken, zelf blogs toevoegen en je aanmelden voor de Sponsor Optie.

Ik wil weten waar mijn blog aan moet voldoen om lid te worden van Bloggerlist, waar kan ik dit vinden?

Onderaan de pagina vindt je het kopje “Services”. Klik hieronder het kopje “Voorwaarden” aan, hier kan je vinden waaraan je blog moet voldoen om lid te worden van Bloggerlist.

Moet je blogposts handmatig toevoegen of gebeurt dit automatisch?

Op Bloggerlist moet je je blogposts handmatig aan je account toevoegen. Zo kan je je beste blogs selecteren voor je account en deze in de spotlight zetten.

Kan je ook inloggen met je emailadres?

Dit is jammer genoeg niet mogelijk. Log dus echt in met de gebruikersnaam die je hebt gekozen, anders zal het inloggen niet lukken.

Hoe kan ik geld verdienen met mijn blog via Bloggerlist?

Zodra je bent geregistreerd bij Bloggerlist kan je je aanmelden voor de Sponsor Optie. Zodra wij dan wat voor je kunnen betekenen, nemen we contact met je op en kan je geld verdienen met je blog!

Ik heb geen blog, maar wel een website; kan ik deze aanmelden bij Bloggerlist?

Bloggerlist is er echt voor de blogger. Heeft u een website waar ook regelmatig op wordt geblogd? Dan kan je jezelf zeker aanmelden voor Bloggerlist. Heb je een website waar geen blog op aanwezig is of een blog waar niet regelmatig op gespot wordt? Dan kan Bloggerlist jammer genoeg niks voor u betekenen.

Ik heb geen eigen domein, kan ik mijn blog aanmelden bij Bloggerlist?

Bloggerlist is er alleen voor de bloggers met een eigen domein. Eindigt jouw website dus op .wordpress, .blogspot, enzovoorts, dan kunnen wij jammer genoeg niks voor jou en je blog betekenen.

Hoe kan ik Blogger of the week worden?

Wil jij kans maken om Blogger of the week te worden? Meld je dan aan voor Bloggerlist en post zoveel en zo vaak mogelijk blogs op je profiel. Hoe meer en hoe regelmatiger wij van jouw blogs voorbij zien komen, hoe meer kans je maakt!